Najnovšie recenzie zo sekcie Klávesnice
- Cena vykon svieti 8 modov dokonca moznost si vytvorit vlastny setup ake klavesi maju svietit
- Presna nizka odozva
- Často sa mi stava že vyskočim a zabiju ma ma velmi citlivy medzernik stači maličky tuk a skače
Vyborna za tu cenu
- Prijemne stláčanie kláves
- Inteligentné podsvietenie je úžasné, reaguje na dotyk tela klavesnice
- Všetko je super
- Cena je primeraná kvalite
- Appka nepodporuje Linux ale na používanie ju v podstate netreba
Pre zhrnutie je to vynikajúca klavesnica, velmi dobre sa na nej pise vďaka dobrým klávesam a asi by som ju nemenil za mechanickú. Úžasné inteligentné podsvietenie, ktoré setri baterku a prekvapivo reaguje aj na dotyk tela klavesnice, čo je veľmi zaujímavé. Dá sa prepínať medzi 3 zariadeniami co je klasika pri rade MX.
- Príjemná klávesnica na ktorú som si okamžite zvykol.
- Po vypnutí si nepamätá nastavenie podsvietenia. Ale v tej cenovej kategórii je to akceptovateľné.
- Klávesnica s tuchpadom, výborný zdvih kláves, ľahko sa kotví a presne zapadá do tabletu.
V pohode
Funguje ako má.
Odporúčam.
Marvo KG954 EN
Registrovaný používateľ
Pridané: 9. mája 2023
(naposledy upravené 19. septembra 2023)
- Lahké párovanie
- Lahké prepínanie medzi zariadeniami
- Velkosť (nezaberá tolko miesta)
- Dobre sa na nej píše
- Pri používaní na mobile alebo tablete nefunguje CZ/SK rozloženie kláves (na PC funguje) a neprišiel som na to ako to prepnúť
Používam ju na prepínanie medzi mobilom(BT) - tabletom(BT) a PC(dongl)
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení bezdrátové klávesnice Niceboy OFFICE K30X BT. Pěkný den, Niceboy
- Funguje
velmi prijemne pisanie
- Použiteľný na win aj mac
- Na macu je niekedy nefunkčná klávesnica,niekedy vynechava alebo zamieňa písmenka. Musím ju najprv “naštartovať”,aby vzniklo spojenie a potom vsetko funguje. Staci priblížiť ruku ponad klávesnicu,senzor zareaguje a vsetko funguje.
- Má skoro všetko čo má podsvietená SK klávesnica mať.
- Snáď len chýba koliesko na rýchle regulovanie hlasitosti .
HP Pavilion Wireless Keyboard 600 4CE98AA#AKR
Pridané: 27. apríla 2023
(naposledy upravené 27. apríla 2023)
Zakúpený v Datacomp.sk
- hlinikova konstrukcia, tiche klavesy
pokial casto pracujete s funkcnymi klavesmi, tuto klavesnicu neodporucam, nakolko nieje mozne prepnut multimedialne klavesy na funkcne. neustale stlacanie fn+Fx je horor.
Pri kúpe sa mi zdala cena vysoká. Neľutujem som spokojný.
Celkom dobrá za tu cenu - aj myška aj klávesnica. Na učenie pre syna OK.
- Robustná, rýchla odozva, veľmi dlhá výdrž, malý nerušivý displej s možnosťou ukazovania teploty CPU, GPU a ďalších vecí
- cena, inak je to perfektná klávesnica
- Veľkosť (zaberie málo priestoru na stole)
- Pripojiteľnosť (nemá výpadky na trase klávesnica-PC)
- Za túto cenu (pod 10 €) asi lepšiu "wiralesku" nekúpite
- Slusna mechanika za normalne peniaze.
- Fajn tazke telo.
- Lahko cistitielny design.
- Asi len sw potrebny na nastavenie je desny bloat. Nastavit a odinstalovat.
- Pri plnej intenzite osvetlenia je pocut (asi som netopier) velmi jemne piskane.
Kvalitna mechanicka klavesnica po polroku drvenia quake nejavi znamky pouzivania. Ma dobru magnetom pripinatelnu opierku a vsetky podstatne klavesy/ ziadne media fancy zbytocnosti.
- Ticha
- Dobry tvar
- Odozva uplne staci aj na quake ziadny rozdiel oproti mechanickym som zatial nezbadal
- Asi by mohla by aj lacnejsia ked je to membrana
Fajn ticha membranova klavesnica da sa s nou zahrat a nerusi okolie.Supersatisfying pocit pri klepkani ako s dobrou mechanikou vsak cakat netreba.
Zobrazujem 481 - 500 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 24 [ 25 ]