Najnovšie recenzie zo sekcie Klávesnice
- relatívne tiché spínače (červené) oproti modrým spínačom
- klávesy sa stláčajú ľahko
- farebné označenie klávesov (čierno oražový variant) pripomína legendárnu klávesnicu IBM model M
- slovenská lokalizácia
- veľký enter
- opletený kábel
- veľmí dobrý pocit zo stláčania kláves
- mechanické klávesnice sú hlučnejšie ako membránové
- dolný rad na klávesoch nie je podsvietený, ale mne to nevadí
- od výroby pružinky v piatich klávesoch chrastia; zatiaľ to na funkčnosť klávesov nemá vplyv; som zvedaný ako dlho vydržia
- kábel sa nedá odpojiť
- iba USB-A koncovka; chýba USB-C
- spínače nie sú vymeniteľné
- Dobry standard za malo penazi.
Veľmi dobrá 60% herná klávesnica, pekné podsvietenie ktoré sa dá nastavivať klávesami.
Určite odporúčam.
- V pohode, plní svoj účel
Zvyknutý z notebooku oceňujem nízkozdvihové klávesy. Ruku na srdce, už nie je rok 1994. Vlastne neviem, prečo stále robia klávesnice s vysokozdvihovými klávesami. A to som konzervatívny človek, ktorý nejde s dobou. Ale vysokozdvihové klávesy v dnešnej dobe, ďakujem, to je aj na mňa moc.
- Fixované osvetlenie
- Neodnímateľný kábel
Klávesnica nemá software na úpravu osvetlenia ale iba 20 módov cez, ktoré sa dá prepínať. Asi 15 z nich vyzerá ako na kolotočoch. Taktiež farba sa nedá meniť a je len duhová.
Outemu (red) switche patria medzi lacnejšie-kvalitnejšie varianty, čiže nie sú také hladké ako napríklad HyperX linear/red switche. Ale za tu cenu dobré.
- Jednoduchá inštalácia
Jednoduchá inštalácia
- Veľké tlačítka
- Možnosť prepínať svietivosť cez Fn+PgUp a Fn+PgDn
- Kvalitne spinace
- nízky zdvih
- zaoblenie hrán kláves
- pôsobí trochu lacno
Vzhľadom na svoju cenu je to veľmi dobrá klávesnica. Ak by ju človek po kúpe aj nepoužíval, ako záložná klávesnica je fajn. Môžem odporúčať. Kúpil by som ju znovu.
- kvalita
- velkost
- management kabla
- Klavesnica reaguje velmi citlivo, kovove telo. Spokojny s produktom
Genesis Thor 300 TKL RGB NKG-1819
Anonym
Pridané: 7. januára 2024
(naposledy upravené 7. januára 2024)
- skvelá odozva
- mechanické switche
- veľa možností podsvietenia
- skvelé minifunkcie na klávesnici
- rýchlo odchádzajú klávesy
Túto klávesnicu som si pôvodne kúpil na hranie hier. Klávesnicu som používal v priemere pol hodinu na deň, avšak po necelom roku a pól na klávesnici začali odchádzať dôležité klávesy na hranie hier W,A,S,D, ku klávesnici som dostal iba vyberač klávesov no keď som chvíľu zisťoval tak som zistil že odišli switche. Na ich stránke, ani v návode sa nedočítate ako problém riešiť. Tým pádom sa z klávesnice na hranie (podotýkam v popise majú gaming type) stala klávesnica na nepoužitie. Za tú cenu klávesnicu určite neodporúčam na hranie hier. Počas písania recenzie som posledný krát klávesnicu zapojil a zistil som že vlastne switche odchádzajú aj na klávesoch Q, L-Shift, F (tiež dosť podstatné klávesy pri hrách COD, CSGO, Fortnite, Minecraft a pod.). Osobne si myslím že za tú cenu som mohol nájsť aj niečo hodnotnejšie. Píšu že klávesnica by mala vydržať 50 milión ťuknutí, u mňa odišla po takých 5-10 miliónoch ťuknutí. Pred kúpou odporúčam zvážiť všetky fakty ktoré som aj v tejto recenzii uviedol. KLÁVESNICU NA HRY NEODPORÚČAM.
- OK, zodpovedá popisu.
- v pohode,stačí
- pôsobí kvalitne
- pogumované klávesy
- dobré rozloženie kláves
- klávesy príjemné na dotyk
- medzerník občas vynechá
Túto recenziu píšem práve na tejto klávesnici. Funguje dobre s výnimkou toho, že po stlačení medzerníku občas neurobí medzeru. Ale to môže byť problém len môjho kusu. Na začiatku bolo otravné menenie farieb podsvietenia a blikanie. To sa vyriešilo klávesami Fn+Home, Fn+PgUp a Fn+End. Klávesnicu môžem smelo odporúčať tomu, kto má rád nízke klávesy. Kúpil by som ju znovu.
- dizajn
- tiche klavesy
- v manuale mi chybal popis, ako si nastavit len jednu farbu svetla (FN+ciselne klavesy nad pismenami na klavesnici)
Pred kupou som cital rozne recenzie na tuto klavesnicu ale za cenu 13,90Eur nebolo o com. Pre mna osobne je zbytocne vyhadzovat 100 Eur za kvalitnejsiu klavesnicu aj ked denne pracujem s PC + nejaka hra. Odporucam.
- Klávesnica bola kupovaná ako darček a obdarovaný sa veľmi potešil. Klávesy sú super, je pekne podsvietená. Negatíva zatiaľ nemám.
Štandardný výrobok za dobrú cenu, vyhoda dobrá viditeľnosř popisu kláces aj za zhoršenej viditeľnosti bez podsvietenia.
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »